Търсене:
Отслабвайте по японски
Воля и фантазия за секси джинси помагат в амбициозния проект Воля и фантазия за секси джинси помагат в амбициозния проект

Японска рецепта за отслабване предлага 13-дневно меню. В превод това означава да се откажете от захарта, солта, алкохола, кифлите и тортите.

Необходими са ви четири неща, за да успеете:

  1. железен характер
  2. тотален самоконтрол
  3. минерална вода
  4. фантазия, в която влизате в два номера по-малки джинси

Много е секси. Заради това можете да се пробвате.

Първи ден за закуска пиете чай или кафе. На обяд хапвате две твърдо сварени яйца, зелена салата със слънчогледово олио и лимонов сок, чаша доматен сок (може и от кутия, но да знаете, че има консерванти). Вечерята е печена или варена риба. И нищо друго.

На втория ден към закуската прибавете един сухар. На обяд - печена или варена риба. Вечерята е с 200 грама варено телешко.

На третия ден повтаряте закуската. На обяд изпитанията продължават - задушени тиквички и ябълки. Но само по две. Вечерята е от две твърдо сварени яйца, 200 г варено телешко, салата от прясно зеле, подправена със слънчогледово олио и лимонов сок.

На четвъртия ден вместо "добро утро" - чай или кафе. Рохко яйце и три настъргани моркова с растително масло играят ролята на обяд. В 19 часа - само ябълки.

Моркови, овкусени с лимонов сок, яжте на петия ден в 9 часа. Риба и голяма чаша доматен сок трябва да задоволят апетита ви в 13 часа, а в 19 часа - само плодове.

На шестия ден закуската е чай или кафе. Обядът е абсолютно разточителен - две големи парчета пилешки гърди и салата от прясно зеле, колкото можете да изядете. Вечерята е по-сдържана - две твърдо сварени яйца и три настъргани моркова.

На седмия ден вече нищо не може да ви изкуши - вие владеете положението. Затова сутринта не се вълнувате от нищо и с аристократичен жест приемате чаша чай. На обяд със снизхождение се нахвърляте на 200 г варено телешко, а вечерта - поставяте удивителната със салата от портокали и киви.

На осмия ден всичко започва отначало.

Така, с предчувствие за подвизи пред огледалото и сред мъжкия свят, карате до 13-тия включително, но след това спирате! Иначе ще се обезводните.

Много внимавайте със захранването!

Дата: 28.02.2007 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Кухня | Кулинария | Тайни | Отслабвайте по японски
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.