Търсене:
Как да отслабнем по-безболезнено?
Минералната вода е особено полезна по време на диети за отслабване Минералната вода е особено полезна по време на диети за отслабване

Пийте вода! Тя пречиства организма от ненужни остатъци. Това и качество придобива още по-голямо значение, когато се опитваме да отслабнем.

Пийте минерална вода! За разлика от изворната вода, нейният химически състав си остава постоянен и допринася за поддържане и възстановяване на здравето. Много от минералните води са богати на минерални соли и имат диуретични свойства, две качества, които са от особено голямо значение, когато човек иска да отслабне.

Пийте много вода! Всекидневно организмът ни губи около 2,5 л вода, които трябва да бъдат възстановени непременно. Това става посредством приетата храна (и най-вече плодове и зеленчуци) и изпитите течности (чието минимално количество е 1,5 л). Оттук логично следва изводът, че колкото по-малко яде човек, толкова повече трябва да пие.

Пийте често! Задължително трябва да си изградите този навик. Човек усеща жажда едва след като вече тялото му се е лишило от част от водните си запаси. Честото пиене на вода ще ви помогне да се преборите и с усещането за глад.

Пийте от ставането си до лягане! В легнало положение диуретичният ефект е по-силно изразен. Една чаша преди ставане, още една преди лягане... и минералната вода работи за нас цяла нощ. Следващият съвет е специално за перфекционистите: всяка неделя сутрин изпивайте по една голяма чаша минерална вода и си лягайте отново за около час.

Минералната вода е особено полезна по време на прилагането на диети за отслабване и защото осигурява на организма химически елементи, които той, поради намаления си порцион, няма от къде другаде да си набави.

Включете и спорта! Нищо не може да се сравни със спорта, когато става дума за тонизиране и за стягане на тялото. Но не забравяйте да пиете преди, по време и след всяко занимание със спорт, за да не се обезводните.

Една порция пържени картофки не е заплаха за вашия силует. Позволявайте си малки волности, без да се самообвинявате...

И без да забравяте да пиете минерална вода!

Дата: 12.04.2001 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Кухня | Кулинария | Тайни | Как да отслабнем по-безболезнено?
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.