Търсене:
Dermajetics Colour
Сенките Dermajetics Сенките Dermajetics
Руж Dermajetics Руж Dermajetics
Червилата Dermajetics подхранват устните Червилата Dermajetics подхранват устните
Разнообразие от контурни моливи Разнообразие от контурни моливи

Декоративна козметика

Декоративната козметика се стреми да отговори на вашата собствена представа за красота. Комбинациите от различни билки и растения, които влизат в състава на продуктите, създават овлажняващ и успокояващ ефект върху кожата ви и я съхраняват свежа за по-дълго време.

Богатата гама от цветове за очи, скули и устни придава на лицето ви естествена прелест и позволява да се изрази вашата индивидуалност.

Сенки за очи

Можете да използвате плавно преливащите се цветове на сухите сенки за очи при дневния грим или да засилите интензитета им чрез мокро нанасяне за специални случаи.

Естествените съставки и витамините А и Е предпазват тази изключително нежна част от вашата кожа, а растителният комплекс запазва цветовете свежи часове наред.

Руж за подсилване на скулите

Милиардите микроскопични цветни частици на ружа създават лека основа върху скулите, а великолепната им преливаща способност придава свеж естествен вид на лицето.

Червила и моливи

Благодарение на комбинацията от лековити билки, хмел и ружа, червилата с естествени продукти подхранват и омекотяват нежната кожа на устните, а слънчевият фактор SPF12 ги предпазва от вредното влияние на слънчевите лъчи.

Предоставеното цветово разнообразие позволява да изберете най-подходящия за вашето лице, да го съобразите с повода и облеклото си, а в съчетание с подходящ контурен молив, устните ви ще будят желание за целувка.

Акценти и... камуфлаж

За завършване на перфектния ви грим Dermajetics Colour ви предоставя моливи за вежди, спирали и контурни моливи за очи, коректор на тъмните кръгове под очите, както и на кожни неравности.

Хидратиращия фон дьо тен създава равномерно и гладко покритие на кожата ви, което не променя вида си от сутринта до вечерта и предпазва лицето от атмосферните влияния.

В елегантната опаковка на пудрата ще намерите два продукта в едно - основата може да ползвате като компактна пудра със сух тампон, или с влажна гъбичка, като фон дьо тен за безупречен матиран тен.

Дата: 09.02.2006 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Козметика | Dermajetics Colour
© 2000-2019 Udoma.com. Всички права запазени.