Търсене:
Родителите и правото им на романтика

След появата на новия човек вкъщи цялото внимание е насочено към него. Това е съвсем нормално и естествено. Не забравяйте обаче, че освен родители вие все още сте мъж и жена, които имат нужда от своето време насаме. Правете своите романтични вечери. Нещата не бива да се променят много от времето, когато нямахте деца.

Точна дата: Определете си деня, в който ще направите вашата специална вечер. Предупредете и половинката си, за да не вечеряте сама. Отбележете я в календара и гледайте на нея като на събитие, което не можете да отложите, отмените или прескочите. Оттук на сетне трябва да изберете времето на романтичната ви вечеря. Ако децата ви вече са поотраснали, изпратете ги на гости при баба за една вечер или се уговорете с майката на техни съученици да преспят у тях, а после вие ще върнете услугата. Ако децата ви са още бебета, изберете моментът от деня, в който то спи непробудно поне два-три часа. Всяко бебе има такъв момент, дори той да е и след обед. В крайна сметка важен е моментът интимност, а не дали навън е тъмно или светло.

Атмосфера: Не е нужно да поднасяте яденето в кухнята или в трапезарията. Можете да наредите поднос с ордьоври и да го сложите на нощното шкафче. Не забравяйте свещите, те никога не излизат от мода.

Елегантно облекло: Това, че сте вкъщи, не означава, че можете да си останете по тениска и анцуг. Облечете нещо елегантно, независимо дали е вечерна рокля или секси бельо. Важното е да се чувствате добре в него и да се харесвате.

Подходяща музика: Пуснете си "вашата" песен. Песента, на която за първи път сте си казали "обичам те" или сте правили любов. Отпуснете се и потанцувайте сякаш вие двамата сте единствените хора на земята.

Усамотение: Изключете телефона, телевизора и лампата на бюрото. Не си и помисляйте да отваряте вратата, ако някой звъни. За два часа светът ще се справи и без вас.

Дата: 01.10.2007 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Здраве | Родителите и правото им на романтика
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.