Търсене:
Красиви след раждането

По време на бременността много от жените загубват чувството, че са красиви, което е съвсем в реда на нещата. Хормоналните промени, от една страна, и повечето килограми от друга, не помагат много за повишаване на самочувствието.

Когато вашето съкровище вече е дошло на бял свят и е достатъчно поотраснало, за да излизате заедно навън, време е да обърнете мъничко внимание отново на себе си.

Предлагаме ви десет начина да прикриете следите от скорошното раждане и отново да възвърнете самочувствието си на красива и обичана, не само жена, но и вече майка.

Най-доброто решение да премахнете уморения си вид, е да използвате фон-дьо-тен във формата на стик. Правилото е да го поставяте с пръсти, с леки потупвания, а не да "оцветявате" лицето си.

Фон-дьо-тенът ще придаде равномерен цвят на лицето ви и дори да не се гримирате след това, а да сложите само спирала, ефектът ще бъде поразителен.

Използвайте коректор, който да нанесете само на проблемните места. Отново поставете с пръсти като потупвате лекичко, след това нанесете компактна пудра.

За да се преборите с тъмните кръгове под очите, поставете на под очите светла пудра или коректор, като започнете от вътрешната част на окото, до носа и внимателно разнесете цвета по цялата дължина на окото.

Внимавайте да не сложите повече от необходимото, защото тогава очите ви ще се превърна в два големи по-светли кръга в средата на лицето.

Безсънните нощи и грижите около бебето често карат бузите да хлътнат на вътре. Тук можете да използвате два цвята руж, за да придадете повече "живот" на лицето си.

В най-хлътналата част на бузите сложете светъл нюанс руж- розово, седефено. На самите скули сложете по-тъмен нюанс и така лицето ви ще получи здрав и слънчев вид.

Дата: 01.10.2007 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Здраве | Красиви след раждането
© 2000-2019 Udoma.com. Всички права запазени.