Търсене:
Прецакай старостта с прости трикове в облеклото
Черният цвят винаги се е смятал за белег на изисканост, но той може да бъде и адски коварен Черният цвят винаги се е смятал за белег на изисканост, но той може да бъде и адски коварен

С помощта на дрехи, обувки и аксесоари може да създадете интересен и запомнящ се имидж, да скриете недостатъците на фигурата си и да заличите поне 5 г. от възрастта си. Не забравяйте, че максимализмът в обличането прави човека да изглежда по-възрастен. Минималното количество детайли, балансът между яркото и тъмното, пестеливите кройки ще ви подмладят забележимо.

Черният цвят винаги се е смятал за белег на изисканост, но той може да бъде и адски коварен. Дори да са се появили най-малки наченки на старост у вас, той ще ги подчертае дебело. За да избегнете този риск, надъхайте се да съчетавате гробовното с ярки аксесоари и детайли. Сигнална блузка с черен костюм и обувки в цвета на блузката ще отвлекат вниманието от излишната тъмнота.

Бялото, в съчетание с черно, ще придаде на външния ви вид тържествени и празнични нотки. Опитайте да комбинирате черното и с пастелни тонове, ако бялото не ви отива. Те рефлектират върху кожата на лицето и тенът става по-младежки и свеж. Небесносиният също подмладява, но е малко хладен. Особено за брюнетките. Това е цветът на романтиката.

Дрешка в жълто (на ръба на охрата) е елегантна и сексуална, добре се съчетава с кафяво, бяло и червено. Едноцветните тоалети във вашия гардероб ви помагат да създавате възможно най-ярки комбинации.

Оставете пластмасовите аксесоари за младите. Изберете красиви украшения с цветни камъни. Оригиналните форми ще направят образа ви ярък и ще му придадат свежест.

За да изглеждате по-млади, ще се наложи да се простите с обувките на масивна платформа с груби токове и тъпи носове. Те правят крака голям и тромав, а също така и състаряват. Е, оптималното са възможно най-високите токчета, но ако не можете да се крепите на тях цял ден, наблегнете на тънки 4-6-сантиметрови. Но имайте предвид, че високите токчета визуално коригират фигурата ви и отнемат поне 2 кг от излишното тегло. За 20-30 кила не разчитайте! Ще изглеждате пародийно.

Основно правило при подбора на облекло гласи: торбестите дрехи ви правят да изглеждате стари. Впитите тоалети снемат поне 3-4 годинки. Само дето подхождат на стройни дами, иначе рискувате да заприличате на сарфалад.

Да “излъжете природата” поне визуално ще ви помогне и неизменният атрибут на младостта - джинсите. Онези, на които у нас им викат “дънки”. Идеалният вариант са класическите със светлосини оттенъци, без излишни джобове, апликации и крещящи надписи.

Дата: 24.08.2009 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Облекло | Прецакай старостта с прости трикове в облеклото
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.