Търсене:
Нещата, които ТЯ иска да знаеш

Жените в хор се кълнат, че това, което преди всичко ценят в мъжете, не е нито красотата, нито мускулите или парите (естествено?!), а Умът с голямо "У".

Точно сега няма да анализираме доколко искрени са тези твърдения, а ще се спрем на факта, че жената не само предпочита партньорът й да е умен, но нещо повече - да знае някои много важни неща за нея. Само тогава ще ти прости, че нямаш представа къде е отварачката за консерви или четката й за коса...

 1. Датите на рождения й ден, на първата ви среща и на вашата сватба.
 2. G-точката е разположена на предната стена на вагината на разстояние 1/3 от нейната дълбочина.
 3. Масажът на стъпалата понякога е нещо по-добро от всичко, на което е способен един мъж.
 4. Къде се намират личните й ерогенни зони. Тук основният проблем е в това, че при много дами тези зони са склонни към номадски живот и доста активно мигрират по цялото тяло. Днес това могат да са свивките на коляното, утре - скулите, вдругиден - целият гръб. Това блуждаене на ерогенните зони засега няма точно медицинско обяснение, но много сексолози са склонни да смятат, че явлението е чисто психологическо и няма реални физиологични основания.
 5. Аналните ласки не се харесват на всяка жена. За разлика от мъжете, женската чувствителност в тази област не е много висока, поради простия факт, че жените нямат простата.
 6. Женското чувство за хумор е обидчиво. Така че всякакви шегички по неин адрес представляват пирует по острието на бръснача.
 7. Изобилието от смазки по време на полов акт може да притъпи усещането.
 8. Нейният менструален цикъл. Това е разписанието - твоят личен пътеводител из дебрите на обърканата женска психика.
 9. Ако усилиш струята на душа, ще получиш прекрасен сексуален инструмент.
 10. Размерът на бельото й. (Ако искаш да демонстрираш висш пилотаж, научи и размера на пръстите на ръцете й.)
 11. Най-чувствителната част на женските гърди е горният полукръг на зърната. Самите зърна при много жени са почти безчувствени, тъй като кърменето на гладните младенци не е процес, който изисква особена чувствителност по тези места.
 12. Много често за нея думите са по-важни от действията. Разговорите в леглото на подходящи теми улесняват повишаването в кръвта на хормона на желанието - серотонин.
 13. Трябва да влизаш във влагалището не с един силен и дълбок тласък, а със серия от леки и внимателни движения.
 14. Ако се намираш отгоре по време на поза 69, пенисът ти твърде дълбоко прониква в устата на партньорката и може да й достави неприятни усещания. По-удобно е, когато отгоре е жената или и двамата, да лежите странично - в този случай тя е в състояние по-добре да контролира ситуацията.
 15. Ако в продължение на една минута масажираш с кръгови движения бермудския триъгълник над големите бузи, тя ще е готова за оргазъм, както никога.
 16. Когато жената изпитва оргазъм, не е задължително да спираш или да забавяш темпото.
 17. Периодът от време, за който средностатистическата жена е способна да получи оргазъм, е 15 минути.
 18. При ласки на клитора е по-ефектно не да го натискаш, а да въздействаш непосредствено около него.
 19. След като изпиеш един литър бира, спермата ти придобива неприятен привкус. Затова не си струва да се опитваш да получиш всички удоволствия наведнъж, ако си пил бира. Мисли за орален секс чак утре.
 20. В долната част на корема, на около 10 см. под пъпа, се намира точка, при докосването на която жената изпитва мигновено възбуждане. Но само в случай, че пикочният й мехур е пълен.
 21. Косата ти също може да изиграе сексуална роля. Ако редовно я подстригваш (но не съвсем късо), тя става по-твърда и допирът до нея подсилва женското удоволствие.
 22. Женската кожа е снабдена с много повече нервни окончания, които на всичкото отгоре са и по-концентрирани. Затова тя е в състояние да почувства дори докосването на перцето, с което я галиш.
 23. В каква поза жената достига най-често до оргазъм. Известно е, че жените са по-капризни в това отношение и изпитват висше удовлетворение само при 1-2 от практикуваните от тях пози (това не значи, че трябва да пренебрегнеш другите. Просто, когато наближи моментът, смени позата в привичното за партньорката "оргазмово" положение). В болшинството от случаите тези пози са:
  1. коленете й на твоите рамене (офицерска поза)
  2. ездачка
  3. dog style
 24. Как се наричат любимите й парфюми. И къде се продават.
 25. Това, че жената избягва полови контакти по време на менструация, не означава, че няма желание за ласки и нежност. Дори повече от друг път.
 26. Да знаеш повече от пет прилагателни, които да ползваш, когато решиш да й правиш комплименти. Тази петорка може да мине и без - "красива", "сладка" и "сексапилна", макар че винаги вършат работа.
 27. Нейните сексуални фантазии. Но не очаквай да ти ги поднесе на тепсия. Повечето дами предпочитат да изцедиш информацията от тях като от партизанин на разпит.
 28. Най-добрата смазка, ако нямаш под ръка специални мазила, е твоята собствена слюнка. Тя не само върши същата работа, но има и дезинфекциращ ефект.
 29. Когато силно щипеш зърната й, това не е възбъждащо и интересно, а по-скоро болезнено.
 30. Механизмът на всички видове закопчалки и катарами, съществуващи в женското бельо. Няма да повярваш, но те са повече от 20 вида. И не са създадени, за да те улесняват.
 31. Лошата ти хигиена може да й причини гинекологични заболявания.
 32. По време на орален секс, при чести и силни движения жената рискува да нарани устните си, за да не отхапе някои ценни части от твоето тяло. Затова не се движи силно и по-често се оставяй да те ръководят нейните движения или забавяйки ритъма, гали ръцете, краката и раменете й.
Дата: 10.08.2006 г.
Всичко за дома
2 мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Легло | Нещата, които ТЯ иска да знаеш
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.