Търсене:
Да изневеря или да се променя?

Колкото по солиден е семейният стаж, толкова по-скучен е интимният живот. "Ще полудея от еднообразие!" - оплакваш се ти и приятелки, които ти мислят доброто, в надпревара те съветват как да "реставрираш" отношенията с мъжа си. Не е лошо да се вслушваш от време на време в приятелски съвети, макар да е знайно, откак свят светува, че от тях глава боли.

Експериментирай

Промени си прическата и стила на обличане.
Направи ремонт или просто размести мебелите. Изхвърли непотребните вехтории - психолозите са доказали, че така се освобождавате от негативната енергия, която ви пречи да живеете.
Поразгледай кулинарния въпрос. Естествено, не е по силите на всяка да превърне мъжа си в радикален суровоядец или вегетарианец. Но винаги можеш да усвоиш някои нови рецепти.
Разшири кръга от познати с нови лица.

Обичай

Пожелай любовта. Измисли я. Влюбената жена (дори във въображаем образ) привлича любов.
Не губи скъпоценно време в кавги за дреболии. По-честичко казвай на съпруга, че е най-красивият мъж на света. Пусни приятна музика, постави букет цветя до леглото, направи му масаж на гърба, като нежно нашепваш мили и весели неща.

Играйте заедно

Кажи на мъжа си че искате да се почувствате девствена. Нека те люби така, сякаш си съвсем неопитно младо момиче. Кажи нещо от рода: "Открий ми нови светове! Скъпи, искам да тръгна с теб до върховен екстаз!" Довери му се, отпусни се, позволи му да усети, че си уязвима и неприкрита.
Всеки ден се докосвайте, гледайте се в очите. Нека вечерите не минават монотонно пред телевизора, а бъдат съпроводени с приятна музика и разговори.

Почивайте си

Идете заедно на почивка без деца. Най-добре заминете на море. Ако нямате възможност за далечно пътуване, прекарвайте уикендите в по-нестандартна обстановка.
Заедно играйте с децата. От тях струи искрена и чиста обич. Зареждайте се. Учи се да даряваш и приемаш любов независимо от настроението, самочувствието и курса на долара!

Източник: Дани Иванова
Дата: 05.03.2002 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Легло | Секс | Да изневеря или да се променя?
© 2000-2019 Udoma.com. Всички права запазени.