Търсене:
Възбудата - интересен подход

Помислете малко и си отговорете на въпроса какво е в състояние да ви подейства възбудително? Вдишването на чудно благоухание, вкусът на хайвер, допирът на кадифе до кожата ви - все нежни и ефирни неща.

Не е особено приятно да ви блъсне в носа прекалено силна миризма (пфу!) или да погълнете наведнъж съдържанието на цяло бурканче хайвер (два пъти пфу!!!), или пък да ви търкат грубо с някаква материя (включително кадифе).

Направете друг опит. Протегнете лявата си ръка и съвсем лекичко плъзнете по нея пръстите на дясната. Много нежно. Едва докосвайки плътта. Представете си, че пръстите ви са перца и дразните с тях кожата си. Малко гъделичкане и след няколко мига ще усетите желание да натиснете по-осезателно. Нежният допир причинява лек гъдел, който е приятен и изисква да бъде задоволен.

Е добре, същият принцип се прилага и при любенето. Отначало внимателно докосвайте кожата й. Навсякъде - краката, ръцете, гърба. Все едно къде, но трябва да бъде съвсем леко, нежно и възбуждащо. Сетне бавно, много бавно прокарайте ръце по гърдите й. Гальовно, с връхчетата и възглавничките на пръстите си. Но не докосвайте зърната й! Все още не!

Събудете у нея желание. Причинете й сладко страдание, като я накарате отчаяно да се стреми към нещо, което не може да постигне, когато иска. Направете така, че да се стопи от копнеж, който вие няма да задоволите, все още не.

Ако я стискате и мачкате грубо, това ще я отблъсне, подобно на много силна миризма.

Нарочно не докосвайте зърната й няколко минути. Съзнателно я възбуждайте. След като я галите така кратко време - под зърната, над зърната, около тях - но никога точно тях, тя ще бъде готова да ги докоснете. Но само нежно, не бива да ги дърпате или натискате.

Отново прокарайте пръсти по тях, като едва ги допирате. Това ще започне да я подлудява. Вие я възбуждате. Продължавайте със съзнанието, че я печете на бавен огън. Вие запалвате фитила и това само по себе си вече е огромен скок напред. Нежното дразнене на пръстите ви ще я кара да се стреми към още нещо.

Фактът, че се въздържате и само я възбуждате със сладостния допир на пръстите си, причинява божествен гъдел, събужда невероятно силно желание и колкото по-дълго тя изпитва този гъдел, толкова повече ще жадува да го задоволите. Като се възпирате, вие пораждате неописуемо желание в половите й органи.

След няколко минути (но недейте да отстъпвате, нито мачкайте или стискайте!), когато почувствате, че тя е готова (а тя ще ви покаже това, повярвайте) и ако вие също сте готов, т. е. пенисът ви е еректирал (а ако не е, ще се спра на това малко по-късно, сега се занимаваме с нея), не въвеждайте още члена си! ГЛАВНОТО СЪБИТИЕ наближава и ако не направите грешка точно тук, няма да срещате повече затруднения.

ГЛАВНОТО СЪБИТИЕ

Сега вие сте възбудени. Пенисът ви е възбуден. Тя също е възбудена.

НЕ ПРОНИКВАЙТЕ В НЕЯ!

Хванете пениса си с ръка и леко погалете с него клитора й.

Нежно...

Много нежно...

Продължете с тези игриви милувки, давайки й да разбере, че можете да въведете пениса си в нея, но предпочитате да не го правите. Само я дразните с него. Така вие ще събудите у нея такова неудържимо желание, че да ви помоли да проникнете.

Сега вие изцяло владеете положението - господар сте и на себе си, и на нея. Ще я възбуждате дотогава, докато буквално започне да ви умолява да я обладаете. Скоро ще стигнете и до това.

Засега просто лекичко дразнете клитора и колкото повече го правите, толкова повече ще нараства възбудата й. Само се сдържайте, като много нежно я милвате с пениса си.

Ето че тя ви моли да го въведете в нея, но вие отказвате и продължавате леко да го триете в клитора й.

Тя пак ви моли да проникнете в нея и вие отново казвате "не".

Отлагате мига и тогава тя настоява: "Хайде, моля те!" , но вие още не сте готов.

Искате да я накарате да проси, нали? Е добре, галете я...

Още една-две минути и тя ще го стори.

Само помнете, всичко е във ваши ръце. Това е вашият пенис и можете да удължавате сладките й мъки, колкото си искате.

На нея това ще й хареса. Тя знае, че вие владеете положението и изцяло контролирате пениса си и нейното тяло.

(Преди не сте могли да се контролирате. Напъха ли сте го набързо и бам-бам - всичко е там... Никакъв контрол. Никаква виртуозност.)

Ето, че най-после сте я довели до там. Тя ви моли да проникнете в нея и вие решавате, че моментът е настъпил.

Но прониквате ли напълно в нея?

НЕ!

Много нежно ще плъзнете члена си сантиметър-два навътре и после бавно ще го извадите; сетне пак сантиметър-два напред и отново бавно назад.

Това наистина ще я подлуди, а на вас ще ви хареса. На нея също! Та нали никога преди не се е чувствала така!

Ех, как само ви желае!

Но вие още се владеете и продължавате да я възбуждате.

Сега го вкарвате малко и бавно го издърпвате обратно; пак малко навътре и бавно навън. Полека прониквате малко по-навътре. Може би два сантиметра. И много бавно го изтегляте.

Никога не го въвеждате ЦЕЛИЯ, докато жената не започне да изпитва оргазъм.

Продължавайте само да я дразните. Когато проникнете с почти цялата дължина на пениса си, бавно го извадете и въведете отново, повтаряйки съшите движения много бавно и много нежно.

Причината да не навлезете наведнъж с целия си пенис е тази, че ако го сторите, той ще притисне силно клитора, а целта е само да го раздразните, не да го нараните, да я накарате да полудее от желание, докато достигне до оргазъм.

Сега вие полека го вкарвате и изкарвате, никога целия наведнъж и усещате как тя все повече и повече се наелектризира. Това на свой ред възбужда повече и вас самия, защото вашето желание нараства пропорционално на нейното. Вие изцяло се владеете и двамата сте наясно с това. И колкото по-дълго отлагате мига, толкова по-силен и изключителен ще бъде оргазмът и на двама ви.

Дразненето е вид сладко мъчение както за жените, така и за мъжете, тъй като всички ние крием частица мазохизъм в себе си, Окончателното отдаване, най-прекрасната част о г оргазма, е капитулация пред тези, които обичаме.

Ако искате да опитате нещо наистина несравнимо, но и извънредно трудно за осъществяване, спрете, когато и вие, и тя сте само на секунди от оргазма. Най-хладнокръвно спрете. Подновете акта едва няколко часа по-късно или на следващата сутрин.

Такова въздържание ще утрои възбудата ви и когато продължите да се любите след прекъсването, двамата ще бъдете толкова наелектризирани, толкова готови, и още в началото, докато я дразните, ще ви измъчва такова страхотно желание, че когато докоснете нежно клитора й с пениса си, тя ще изкрещи да проникнете в нея, а щом започнете полека да въвеждате члена си в нея, още на първия сантиметър, тя ще ви моли, ще ви умолява да навлезете още. А когато и двамата достигнете до оргазъма, експлозиите му ще ви разтърсят така мощно, както никога дотогава. Но всичко това изисква голям самоконтрол. И извънредно здраво тяло.

Е добре, вие сте я довели до момента, когато тя е готова да се предаде. Моли ви да причините оргазма, който тялото й жадува така отчаяно и тогава прониквате съвсем малко по-навътре и бавно се дръпвате назад, продължавайки така, докато тялото и започне да вибрира. Не спирайте да въвеждате и изваждате пениса си, докато тя не получи оргазъм, който ще разтърси цялото й същество. Може да стене, да вика или да говори несвързано, може само да диша пресекливо, но този път ще разберете, че не се преструва.

Вие сте я довели до оргазъм. Не е било случайност. Не е станало просто така Съвсем съзнателно и целенасочено вие сте възбуждали тялото й дотогава, докато не е могла да издържи повече.

Отдала ви се е всецяло и без остатък, защото вие сте го поискали от нея. С любов, естествено, на това е била умишлена заповед, на която тя е откликнала. Разтворила се е за вас изцяло.

Ако сте в добра физическа форма, ще бъдете в състояние да я доведете още няколко пъти до оргазъм след първия. Следващите ще дойдат много по-бързо и няма да бъде нужно да я възбуждате.

Разбира се, не бива да се връщате към предишното ГОЛЯМО ЧУКАНЕ, но можете да упражните малко повече сила. Ще видите как ще реагира тя, ако успеете да се въздържите да свършите и продължите проникването.

Обикновено в рамките на една минута тя ще достига отново и отново кулминацията дотогава, докато сте способен да продължавате. В повечето случаи жените получават оргазъм от три до пет пъти; някои от тях само два пъти, а други - над пет.

Но навярно вие се чувствате толкова възбуден след първата й експлозия, че вече не можете да се удържите и също получавате оргазъм. Ще бъде най-пълният, най-дълбокият оргазъм, който някога сте имали, защото до този миг сте го контролирали и сте дразнили и себе си, а сега най-после се отприщвате.

Дано ви се удаде, да я доведете два или три пъти до оргазъм. Но дори и да е само един, пак всичко е наред, защото той несъмнено ще бъде най-хубавият, а нищо чудно и първия в живота й. Следващия път бихте могли да се опитате да постигнете повече. Ще забележите колко спокойна е тя след това н колко мила с вас. Та нали токущо сте я дарили с най-прекрасното преживяване. И тя никога няма да го забрави. Няма да забрави и вас.

Източник: М. Е.
Дата: 10.08.2002 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Легло | Секс | Възбудата - интересен подход
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.