Търсене:
Мръсен секс

Шоколадовият сироп е най-разпространеният избор за тази еротична забава

Може би си спомняте известната сцена от филма "9 седмици и половина", където Мики Рурк и Ким Бейсинджър си спретнаха малка еротична игричка с храни. Ако сцената ви привлича по някакъв начин, може би имате склонност към МИМ или "Мокър и мръсен секс". Ако успеете да придумате партньора си да си спретнете бурна веселба, по-надолу ще намерите няколко рецепти, които ще ви помогнат в "готвенето".

"Мръсният секс" преди всичко изисква някаква подготовка. Ако не искате да повредите безвъзвратно килима си, чаршафите, пердетата и прочие покъщнина, необходими са някои предпазни мерки.

Ако за вас бързото почистване е от първостепенна важност, може би най-доброто място за МИМ е ваната, стига тя да е достатъчно голяма за вас и партньора (или партньорите) ви. Така може бързо да натворите "мръсотията", после да измиете вас и ваната.

Ако все пак си предпочитате пода или леглото, ще трябва да покриете цялото помещение.

Съвет: покрийте пространството с големи кърпи, а отгоре сложете найлони, мушама или завесите за баня. Когато найлонът се намокри, се превръща в чудно място за хлъзгава забава!

Ако ползвате презервативи, снабдете се няколко нелубрикирани под ръка. Може би ще ви се наложи да ги сменяте няколко пъти. Сложете под ръка и всичките "мръсни" субстанции, които ще използвате по време на секса. Бутилка воден спрей също ще ви е от полза, в случай че субстанциите започнат да засъхват по кожата.

Следващият етап е да решите какви субстанции ще използвате. При някои от тях ще се наложи предварителен тест. Има и някои мерки за сигурност, с които ще трябва да се съобразите. Не поставяйте сладки и захарни вещества във вагината. Те могат да предизвикат развитие на бактерии, инфекции и нещата да отидат на зле. Не слагайте алкохолни или вещества, съдържащи спирт, около гениталите и ануса. Каквито и субстанции да използвате, подгрейте ги до температурата на кожата.

Да преминем към същността

Ако искате да ползвате храна, най-популярният избор тук е шоколадовият сироп, маргарин и масло, олио, пудингов прах (заменете млякото с вода), бита сметана, яйца и кисело мляко. Помнете, че не бива да допускате захарните субстанции до вагината, а маргаринът и маслото ще съсипят презервативите.

Нехранителните субстанции могат да ви донесат много забава, а и са по-безвредни за тялото. Балсам за коса, балсам за тяло, водни боички, крем за бръснене, шампоан или течен сапун са сред най-предпочитаните вещества от МИМ маниаците.

Почистването след МИМ секса може да бъде толкова забавно, колкото и самото цапане. Избършете телата си един на друг, преди да се запътите за общ душ.

Ако решите да се посветите на МИМ секса, спазвайте предпазните мерки. След това грабнете партньора си и се заемете с цапането. Съвсем скоро може да засрамите дори Мики и Ким!

Източник: Светла Златева
Дата: 31.03.2002 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Спалня | Легло | Секс | Мръсен секс
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.