Търсене:
Баня за двама
Обзаведете банята си така, че да можете да споделяте безпроблемно общото помещение и да се наслаждавате на пространството заедно Обзаведете банята си така, че да можете да споделяте безпроблемно общото помещение и да се наслаждавате на пространството заедно

Обзаведете банята си така, че да можете да споделяте безпроблемно общото помещение и да се наслаждавате на пространството заедно

Всеки знае колко изнервящо е сутрин, когато времето все не достига, да чакаш да се освободи банята. Общото санитарно помещение често е причина за скандали и понякога дори за раздели. Обикновенно партньорите се оплакват, че половинката им прекарва голяма част в банята, не затваря пастата за зъби или че нещата му/й са разпилени навсякъде. А когато вкъщи имаш тинейджър, нещата стават още по-сложни. Затова най-добре е, ако в жилището ви има две бани.

Обикновенно в еднофамилните къщи дневният тракт е на първия етаж, където има и санитарни помещения, а на втория са спалните, също с баня. Това спестява много домашни скандали. Но живеещите в апартамент нямат тази възможност.

Ако вашето жилище е с отделна баня и тоалетна, можете да обзаведете и двете помещения с душ и тоалетна чиния. Дори едната стая да е по-малка, бихте могли да поставите душ, който да се ползва в “натоварените” часове или когато имате гости.

Друга възможност, за да решите проблема е, ако имате килер, да го превърнете във втора баня. А ако, така или иначе, сте принудени да споделяте общо помещение, погрижете се да сведете до минимум изнервящите ситуации. Например, поставете двоен умивалник, за да може едновременно да извършвате сутрешния си тоалет и да не се изчаквате.

Много е важно да имате отделни шкафчета за тоалетни принадлежности или поне отделни крила на един шкаф. Така никой няма да има претеции към нещата на другия.

Обзаведете банята си така, че да можете да споделяте безпроблемно общото помещение и да се наслаждавате на пространството заедно.

Дата: 24.01.2006 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Баня | Обзавеждане | Баня за двама
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.