Търсене:
Вратата трябва да се заключва лесно

Минималното екипиране на една тоалетна изисква на вратата да е означено предназначението на помещението, а също дали тя е за мъже или за жени.

Необходимо е вратата да се заключва без усилие и да личи отвън, че тя е заключена (например с появата на надпис или червена ивица). Освен това е необходимо да има закачалка, за да може да окачите сакото или връхната си дреха.

Наличието на пепелник е желателно, за да не се хвърлят угарки в тоалетната чиния. Това не бива да се прави никога, защото те много трудно потъват, колкото и пъти да пускате водата.

В тоалетната трябва да има също специфичната за това помещение четка и кошче за отпадъци с педал (което се затваря плътно с капак). Желателно е в тоалетната да има ароматизатор тип спрей, който посетителят да употреби по своя преценка.

В преддверието е необходимо да има умивалник или по-добре няколко умивалника, уред за сушене на ръце или за самообслужване с хартиени салфетки. В този случай е необходимо и кошче за отпадъци. Тези подробности звучат прекалено банално, на на много места тези прости хигиенни изисквания не се спазват.

Важно за тоалетната е и подборът на цветовата гама за плочките, умивалниците, шкафчетата и различните аксесоари. Натруфените фризове и орнаменти по стените не са типични за Запада. Там предпочитат неутрални, меки цветове, които понякога даже съвпадат с фона от логото на компанията. Компании в областта на рекламата и шоу бизнеса обаче може да си позволят повече волности в интериора и да проявят въображение и оригиналност. Този подход дори може да им помогне да спечелят нови клиенти. Компаниите никога не трябва да забравят, че една неподдържана и подредена без вкус тоалетна е в състояние да отблъсне потенциални партньори.

Източник: Георги Готев
Дата: 07.05.2005 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Баня | Обзавеждане | Вратата трябва да се заключва лесно
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.