Търсене:
Фантазията отключва перфектния секс
Няма хубав секс, ако не обичате тялото си Няма хубав секс, ако не обичате тялото си

Забравете ежедневието
Насладете се на мига
Не може да имате близост с другия, без да обичате тялото си

Половият нагон, оргазмът и отпускането не могат да бъдат измерени само чрез броя на сношенията. Напротив, именно по отношение на тази потребност качеството се оказва по-важно от количеството. Това е така, защото в сексуалния акт се отразяват взаимоотношенията в двойката. Рецептата за добрия секс има много съставки, като например добрата нагласа, доверие към партньора и преодоляването на собствените задръжки.

Постигането на сексуална хармония е възможно само ако партньорите задоволяват взаимно потребността си от принадлежност, ако двойката непрекъснато се стимулира емоционално и ако влюбените надживяват постулатите на авторитарния сексуален морал и собствените си задръжки и предразсъдъци.

За добрия секс е нужно да оставим нещата просто да се случат. Не може да насилваме процеса на правене на секс. Когато се стремим само към достигане на оргазъм, може да изпитаме безпокойство от мисълта дали ще успеем да се справим със задачата, която сме си поставили. Просто трябва да се отпуснем и наслаждаваме на процеса. Важна е и правилната нагласа, трябва сами да се настроим да преживяваме секса с всичките му удоволствия. Това ще рече, че трябва да се отърсим от чувството за вина и личните си задръжки. Освен това е нужно да забравим за ежедневните си задачи и да бъдем готови напълно да се насладим на момента. В основата на добрия секс стоят и поддържането на връзка, общуването, доверяването. За да се чувстваме сигурни във връзката си, е нужно да сме отворени и да говорим за начина, по който се чувстваме. Така ще се научим да се поставяме на мястото на партньора си и да го разбираме по-добре. А това ще улесни взаимоотношенията ни и ако искаме нещо, ще можем свободно да попитаме партньора си.

Добрият секс е невъзможен, ако не си позволяваме да се освобождаваме от недоволствата. При дълготрайните връзки е особено необходимо и непрекъснатото подхранване на желанието. Просто трябва да измамите възприятията си. Едно от нещата, които помагат, е да въведете нещо ново и изненадващо в ежедневието си.

Няма хубав секс и ако не обичате тялото си. Лошата представа за фигурата ни пречи на интимността. Не можете да имате добра връзка, ако непрекъснато се притеснявате за това как изглеждате. Научете се да харесвате себе си и да приемате дефектите си. Оттук нататък просто обръщайте внимание на това, което ви кара да се чувствате добре. Сега е моментът да се отърсите от чувството за срам и неудобство - щом партньорът ви е харесал, той е забелязал тези недостатъци и ви обича въпреки тях. Хората често са твърде сериозни в леглото. Така че може би е нужно да започнете да мислите за секса по друг начин и да го приемете като забавление. Споделяйте фантазиите си с партньора си и открийте начини да ги осъществите. Поемайте рискове и тогава нещата ще се случат.

Дата: 07.02.2007 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Детска | Възпитание | Полово | Фантазията отключва перфектния секс
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.