Търсене:
Орален секс
Оралният секс е един чудесен и много удовлетворителен начин да се даде и получи сексуална интимност Оралният секс е един чудесен и много удовлетворителен начин да се даде и получи сексуална интимност

Орален секс е, когато с уста, език и устни се стимулират гениталиите на друга жена (или мъж). Официалния термин за орален секс, когато се прави на жена е "кунилингус". Жаргона ни предлага далеч повече и по-интересни определения: "духане", "папкане", любимото ми - "да слезнеш в мазето за компоти" и много, много други.

С термина "69" се определя сексуална поза, при която партньорите взаимно и едновременно стимулират орално гениталиите си.

Въпреки че при оралния секс няма проникване в жената, той също е вид сексуален контакт и като всеки сексуален контакт, момичето не бива да го практикува, ако не е напълно съгласна, не го иска самата тя, не одобрява партньорката си и не е наясно какво точно прави. Има момичета, които желаят да запазят девственоста си (класически разбрано) и считат оралния секс за чудесен начин да дарят партньора си с интимност, когато е мъж, без да допуснат проникване, като това ги подтиква да се съгласяват с предложения за орален секс. Девствена или не, оралния секс е също така интимност и сексуален контакт, така че и за него ръководещо трябва да бъде собственото желание на момичето.

Всеки път e един нов избор - и всеки път момичето трябва да взима отделно конкретно решение. Това, че е допуснало веднъж орален сексуален контакт, не трябва да занижава критериите на момичето за допускането, начина, мястото или партньора.

Въпреки че има доста вариации по темата, наложено е мнението, че чрез орален секс също могат да се предават всевъзможни венерически болести и зарази, гъбични инфекции и херпеси. Затова момичето не трябва да допуска орален сексуален акт с мъж, без презерватив, като при това внимава да не се скъса презерватива в зъбите. Задължително е да има възможност веднага след орален сексуален акт да си измие зъбите или да си дезинфекцира устната кухина. Няма нищо мръсно в човешките гениталии, дотолкова здравословното състояние на човека е добро и гениталиите са добре и внимателно измити.

Оралният секс е един чудесен и много удовлетворителен начин да се даде и получи сексуална интимност.

Дата: 25.04.2007 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Детска | Възпитание | Полово | Орален секс
© 2000-2019 Udoma.com. Всички права запазени.