Търсене:
Пози на общуване
Страстната жена се познава от пръв поглед Страстната жена се познава от пръв поглед

Няма да се спираме на различните пози при половия акт, предполагаме, че имате информация от филми, книги или списания. Ще се спрем само на алтернативите на половия акт, защото те предизвикват доста въпроси.

Ще започнем от петингът или сексът без сношение. Това става като двойката мастурбира взаимно, като еякулацията се извършва далеч от половите органи на жената. Мастурбацията може да става едновременно или един по един. Много хора предпочитат да правят това на смени, като всеки дълго и изкусно обслужва другия.

Друга алтернатива, която може да бъде и включена в пред играта е фелациото и канилингуса. Естествено този въпрос много вълнува тийнейджърите. Често са използвани множество цинични и вулгарни наименования на този процес. Най-безобидното наименование освен научното е “френска любов”. А това е стимулирането на пениса до постигането на оргазъм, като се използват устните и езикът. Нарича се фелацио.

Канилингусът е целуването, близането и смученето на чувствителните места на женските гениталии, което се прави или за да се възбуди жената преди сношение, или за да се доведе до оргазъм. Естествено е, че хигиената е изключително важна при тези неща.

Някои жени не искат да правят фелацио и затова никога не трябва да го правят. В него няма нищо лошо, но просто някои жени не искат да го правят. Ако се опитат да го правят, това ще създаде у тях неприязнено чувство към секса и към мъжа, който настоява за това. Мъжът в никакъв случай не трябва да иска или да настоява жената да прави фелацио!

С появявянето на първите бръчки, когато пубертета вече е далечен спомен, жената променя отношението си към фелациото. Тогава тя може да удиви партньора си с орални, анални и пр. полови изненади. С настъпване на климактериума над 90 % от жените се сещат, че цял живот са имали в джоба си билет за околосветско пътуване, естествено в каюта Първа класа, но поради един или друг отживял предрасъдък, не са искали да се качат на луксозния презокеански лайнер.

Често са ни задавали въпроса дали трябва да се гълта спермата и вредно ли е това, може ли да се забременее и т.н. Спермата е съвсем безвредна, освен ако партньорът няма венерическо заболяване и не е носител на HIV. Спермата може да се гълта само ако жената иска това. От поглъщането на семенната течност не се забременява.

Мъжът често иска да целува и да ближе гениталиите на жената, което може да й достави голямо удоволствие. Някои жени не харесват много този вид игра, защото се страхуват, че тя може да бъде неприятна за мъжа, смятайки че там “отдолу” жените не са твърде чисти. Всъщност женските гениталии сами се прочистват много добре, не е нужно да се правят и влагалищни промивки преди канилингус. Просто жената трябва да си вземе душ и да измие гениталиите си отвън.

Вагината обикновено има свой собствен свеж аромат. Ако има по-силен, не така приятен мирис, сигурно е налице някаква инфекция и жената трябва да посети лекаря си, за да я отстрани.

Източник: д-р Братан Донов
Дата: 12.09.2000 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Детска | Възпитание | Полово | Пози на общуване
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.