Търсене:
ПВЦ дограма
PVC дограмата е дълготрайна и евтина за поддръжка PVC дограмата е дълготрайна и евтина за поддръжка

Заложете на качеството и икономичността с прозорците от поливинилхлорид (ПВЦ)

PVC профилите се изработват от полимерен материал - поливинилхлорид и като всеки полимер остарява с времето, но за сметка на това е много добър изолатор на температура. Производителите на профили развиват своите технологии, влагайки усъвършенствани съвременни модификатори, удължаващи експлоатационния срок и способстващи за по-малката промяна на външния вид във времето.

ПВХ дограмата не корозира, а като термопластичен материал при рециклиране запазва всичките си качества. Дограмата от PVC привлича с дълготрайността си и евтината си поддръжка.

Традиционно дограмата се предлага в бял цвят. Пластмасовите серии се предлагат и с ламиниране в дървесен фладер, с цвят на златист бук или махагон, но в зависимост от вашето желание, профилите могат да бъдат ламинирани в много други цветове, отвън и/или отвътре, и в комбинация. На пазара се предлага богат асортимент от форми и цветове, даващи възможност за добър избор на клиента и за разнообразни дизайнерски решения.

Дограмата от PVC е издържлива на климатични промени, защитена е от UV лъчение, цветовете са дълготрайни. Благодарение на многокамерната си конструкция, тя има отлични топло и звукоизолиращи свойства и съответства на всички изисквания за модерна дограма.

PVC профилите се предлагат в богат асортимент, който се определя от броя на камерите (3, 4, 5, 6 камерни профили). Колкото по-голям е броят на камерите, толкова по-добра е топлоизолацията.

Вградените в PVC профилите стоманени усилвания осигуряват нужната здравина и спомагат за реализирането на всички възможни прозоречни конструкции.

Дата: 29.04.2001 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Тераса | Дограма | ПВЦ дограма
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.