Търсене:
Duplicate Content или копираното съдържание закопава сайта!

Най-важният елемент на един сайт е съдържанието или текста. Колкото и красив да е сайта ти, с безброй картинки и флашове, без текст, считай, че нямаш сайт. Нито една търсачка няма да го индексира и най-важното - да го изпрати на първа страница в резултатите. Подчертавам съдържанието,  е не текста, изкопиран и пльоснат на страницата, колкото да я запълним с нещо. Дублираният текст е трън в очите на търсачките, щом го надушат и моментално зачеркват копирача, че дори и го лишават и от каше.

Според самия Гугъл дублирано съдържание има, когато елементи от текста в домейна са напълно еднакви или много близки до други такива. Набеден ли е даден сайт са дублиращ веднъж, трудно ще се измъкне от единайста страница на резултатите. А нали искаме посещения, читатели, печалба...

Най-лесният път към Първа страница са не рекламите, а оригиналният, свеж текст. Колкото повече пишеш, колкото повече оригинални нови страници бълваш, толкова повече Гугъл Бот ще те обича и съответно по-често ще индексира сайта. Всеки ден трябва да добавяш поне няколко нови страници, новата информация кара Гугъл Бот да се връща, за да я индексира.

Новите и добре свързани страници връщат читателите. Не вкарвайте дълги и отегчителни! Никой няма търпението да превърта екрана до безкай. Видимата част на екрана е важна, това е, което се чете. Там слагайте най-важните елементи, които искате да се забелязват. Именно това е привлекателно и увличащо посетителя съдържание.

Зачете ли се веднъж някой посетител на сайта, считай, че си го спечелил. Утре пак ще се върне да търси новинки при теб или ще ти изпрати някой приятел.

Какъв е смисълът да слагаме на нашия сайт нещо, което го има на много други и кой ще дойде да види нещо, което вече го е виждал вече някъде?

Няма смисъл.

Дата: 19.11.2007 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Хол | Свободно време | Duplicate Content или копираното съдържание закопава сайта!
© 2000-2020 Udoma.com. Всички права запазени.