Търсене:
Общо за везните

Девиз: Аз балансирам

Планета - Венера

Управлява 7

дом: кардинален, въздушен, мъжки

Везните са много добронамерен и общителен знак. Притежават много разум и бързо схващат секви работи. Чувството за хумор е много над средното ниво и е изключително изтънчено. Трудно взимат категорични и важни решения, когато е възможно да има потърпевши хорица. Добри манипулатори и благодарение на развитата си мисловна дейност могат да налагат пълен контрол по един много фин, демократичен и цивилизован начин. Те имат за цел да изкоренят лошотията и тъпотата от лицето на земята. Не понасят скандалите и разправиите.

Много талантливи. Повечето могат да пеят добре и са добри артисти. Много интересно при тях е, че могат да посредничат за разрешаването на някакъв грандиозен спор, но трудно се справят, когато става въпрос за тях самите. Не една и две връзки съществуват все още, благодарение на някой човек везни. Той е в състояние да разруши една, що годе, здрава връзка - стига да си го ядосал достатъчно и да си имал неблагоразумието да го предизвикаш. Ако в една кръчма стане як въргал везните ще реагират по два начина. Или ще отидат да разтървават идиотите, или ще си платят сметката и ще изсвирясат, като бит циганин, за разлика от Овена и Стрелеца на съседната маса, които тъкмо си тръгваха, но при стеклите се обстоятелства ще си поръчат по още едно, за да изгледат докрай неочакваното шоу, а ако проимат късмет, ще се включат в мелето да се поразкършат малко.

Везните ненавиждат бруталното. Миротворци. Може да те победи с хитрост и ум. Ако му се наложи да се бие може и курвачката да те прекара, но рядко излиза победен. Владее изкуството на изненадата. Може да ти поиска огънче и докато се джобиш за запалка да те подпука започвайки със премерен шут между краката. Владее в детайли изкуството да общува. Може така да те облъчи с думи и поведение, че да те върти на малкия си пръст...

Дата: 21.07.2006 г.
Всичко за дома
Няма мнения

Изпрати на приятел

Печат
Начало   |   За нас   |   Нов материал   |   Права   |   Реклама   |   Контакт

udoma.com | Хол | Зодиак | Общо за везните
© 2000-2019 Udoma.com. Всички права запазени.